Voorgerechten

Terrine van ganzenlever natuur

€ 37,00

Kalfshersenen tartare

€ 28,00

Kroket van Oostendse garnalen

€ 30,00

Toast kannibaal van onglet Black Aberdeen en koningskrab

€ 45,00

Zeeuwse platte oester (4x0)

€ 5,00 (per stuk)

Gebakken Oosterschelde paling "Grand-Mère"

€ 45,00

Hoofdgerechten

Côte de boeuf van oude melkkoe (2 pers)

€ 54,00

Zesrib van oude melkkoE

€ 52,00

Bavette Black Angus met marchand de vin en merg

€ 46,00

Kalfslever met ajuin

€ 35,00

Gegrilde kalfsnieren "Stroganoff"

€ 39,00

Parmentier van lamsschenkel met Pommes aligot

€ 44,00

Spiering Duroc de Batallé "Robert" en krokant varkensoor

€ 42,00