Voorgerechten
Terrine van ganzenlever natuur
€ 37,00
Kalfshersenen tartare
€ 28,00
Kroket van Oostendse garnalen
€ 30,00
Toast kannibaal van onglet Black Aberdeen en koningskrab
€ 45,00
Zeeuwse platte oester (4x0)
€ 5,00 (per stuk)
Gebakken Oosterschelde paling "Grand-Mère"
€ 45,00
Hoofdgerechten
Côte de boeuf van oude melkkoe (2 pers)
€ 54,00
Zesrib van oude melkkoE
€ 52,00
Bavette Black Angus met marchand de vin en merg
€ 46,00
Kalfslever met ajuin
€ 35,00
Gegrilde kalfsnieren "Stroganoff"
€ 39,00
Parmentier van lamsschenkel met Pommes aligot
€ 44,00
Spiering Duroc de Batallé "Robert" en krokant varkensoor
€ 42,00

